Astazi a fost anunțat Razer Customs, un nou serviciu oferit de Razer cu ajutorul căruia utilizatorii pot beneficia de un design exclusiv pentru o serie de carcase compatibile cu cele mai populare telefoane mobile.

În momentul lansării, fanii pot alege din peste 150 de designuri inspirate din cele mai populare jocuri precum Overwatch, World of Warcraft, Street Fighter V sau Monster Hunter, putând să personalizeze fiecare carcasă prin inscripționarea numelui sau a gamertag-ului.

Parteneriatul Razer cu Blizzard, Capcom și Super Evil Megacorp, reprezintă doar primul pas, compania urmând să lanseze noi designuri în fiecare lună. Jucătorii se pot aștepta la noutăți exclusive realizate în colaborare cu alți publisheri importanți, cu echipe de sporturi electronice și streameri populari de pe YouTube și Twitch.

Razer Customs va oferi la început carcase compatibile cu următoarele modele de telefoane mobile

  • iPhone X
  • iPhone XR
  • iPhone XS
  • iPhone XSM
  • Samsung Galaxy S10
  • Samsung Galaxy S10 Plus
  • Google Pixel 2 XL
  • Huawei P10 Plus

Cu Razer Customs, obținerea carcasei de telefon mult visate este la o distanță de doar câteva click-uri. Utilizatorii pot vizita Razer.com, își aleg modelul telefonului și designul dorit, iar apoi completează opțiunile de personalizare și plasează comanda. Livrările Razer Customs se vor face în mod obișnuit într-o săptămână.

Majoritatea jucătorilor își personalizează sistemele de divertisment din casele lor după propriile preferințe. Cu Razer Customs, oferim posibilitatea de a extinde acest obicei. Jucătorii își pot exprima acum iubirea față de jocurile preferate indiferent unde s-ar afla, asigurând în același timp protecția necesară telefonului mobil.

Senior Vice President al diviziei de periferice de la Razer

Imprimate la rezoluție înaltă folosind creneluri de cea mai bună calitate, toate carcasele oferite de Razer Customs oferă cele mai fidele reproduceri ale imaginilor alese , în culori vii, pentru a se ridica la nivelul așteptărilor celor mai pretențioși fani.

Carcasele vor fi disponibile în două variante: Lite și Tough. Carcasele Lite sunt confecționate din material policarbonat rezistent la șocuri, cu o grosime redusă și spații deschise în zona porturilor de conectivitate, fiind concepute să crească foarte puțin dimensiunile telefoanelor. Carcasele de tip Tough beneficiază de un design în două straturi, exteriorul carcasei fiind realizat din material policarbonat rezistent la șocuri, în timp ce interiorul beneficiază de o căptușeală TPU pentru a maximiza durabilitatea și protecția oferite.

Carcasa Lite: prețuri de la 49.99€
Carcasa Tough: prețuri de la 59.99€

Notă: Prețurile nu includ opțiunile de personalizare/text personalizat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.