Razer ES6 Night Explorer – SUV-ul compatibil cu Razer Chroma

Dupa ce in urma cu un an de zile Trust Gaming prezenta la Gamescom mașina de gaming GXT Raptor, anul acesta a sosit rândul celor de la Razer sa ne surprindă.

Astfel, NIO și Razer au anunțat o colaborare de tip cross-platform, care debutează cu lansarea automobilului ce poartă brandul Razer, NIO x Razer ES6 Night Explorer. Ediția limitată va fi produsă în doar 88 de unități destinate pieței din China.

Dincolo de ediția limitată a SUV-ului ES6 Night Explorer, NIO și Razer vor colabora pentru a include un sistem de iluminare ambientală bazată pe tehnologia Razer Chroma RGB în viitoarele modele de automobile electrice inteligente

Razer Chroma RGB, cel mai mare ecosistem de iluminare din lume destinat gamerilor, este compatibil cu peste 500 de dispozitive și este integrat în peste 130 din cele mai populare jocuri de PC ale momentului.

Sistemul de iluminare pentru autovehicule inteligente Razer Chroma va oferi o experiență captivantă prin includerea de caracteristici audio-video și posibilitatea personalizării iluminării habitaclului, dar și prin sincronizarea efectelor din jocurile video cu sistemul de iluminare ambiental al automobilelor electrice inteligente produse de NIO.

Despre NIO putem spune ca misiunea lor este de a oferi un stil de viață plin de bucurii prin intermediul vehiculelor electrice inteligente, care oferă cea mai bună experiență de utilizare. NIO a fost înființat în noiembrie 2014 și este o companie globală de producție a autovehiculelor electrice inteligente. Compania are aproape 9.000 de angajați care lucrează în cele mai moderne centre de cercetare și dezvoltare, design și producție din Shanghai, Beijing, San Jose, Munchen, Londra și alte șase locații. În 2015, NIO a fost sponsor al echipei de piloți care a câștigat sezonul inaugural al concursului ABB FIA Formula E. În 2016, NIO a dezvăluit unul dintre cele mai rapide automobile electrice din lume, modelul EP9. EP9 a stabilit un nou record de tură parcursă de un vehicul electric pe Nürburgring Nordschleife și pe alte trei circuite de renume mondial. În 2017, NIO a dezvăluit prototipul EVE și a anunțat că NIO EP9 a stabilit un nou record mondial de viteză în categoria vehiculelor autonome în cadrul Circuit of the Americas. NIO a început oficial livrările ES8, vârful gamei sale de SUV-uri electrice pe 28 iunie 2018. NIO a fost listată la bursa din New York pe 12 septembrie 2018. NIO a lansat oficial SUV-ul performant cu autonomie sporită NIO ES6, în cadrul NIO Day pe 15 decembrie 2018. Pe 28 mai 2019, a început producția primelor modele ES6 în cadrul JAC NIO Advanced Manufacturing Center. NIO a început în mod oficial livrările modelului ES6 pe 18 iunie 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.