Razer a anunțat trei periferice de gaming care vor completa portofoliul celor mai bine vândute produse. Tastatura BlackWidow, căștile Kraken și mouse-ul Basilisk Essential se numără printre produsele cu cel mai bun raport preț-calitate semnate de Razer, oferind tot ceea ce are nevoie un jucător pretențios.

RAZER BLACKWIDOW

Tastatura Razer BlackWidow este cel mai nou membru al celei mai bine vândute familii de tastaturi Razer. Împrumutând mai multe caracteristici ale vârfului de gamă Blackwidow Elite, noua tastatură BlackWidow folosește switch-urile mecanice Razer Green. Proiectat de Razer pentru jucători, Green Mechanical Switch oferă un răspuns tactil și un sunet distinct, cu puncte de acționare și resetare optimizate pentru cea mai bună experiență de gaming și redactare de text.

Prin utilizarea design-ului superior bazat pe switch-uri cu doi pereți laterali, senzația de clătinare a tastei este cu mult redusă, în același timp acuratețea și responsivitatea fiind îmbunătățite. Fiecare tastă are o durată de viață de până la 80 de milioane de acționări.

Noul BlackWidow încorporează și tehnologia Razer Chroma, fiecare tastă fiind iluminată individual, utilizatorii putând să aleagă dintre 16,8 milioane de culori prin intermediul aplicației Razer Synapse 3. Cu ajutorul Razer Hypershift, fiecărei taste i se poate asocia o comandă de tip macro, iar cu Razer Synapse 3 orice tastă poate primi și o funcție secundară.

Tastatura are încorporată și o memorie hibrid, care împreună cu tehnologia cloud, garantează stocarea preferințelor utilizatorilor (precum profilurile de iluminare, funcțiile tastelor și comenzile macro) atunci când ea este folosită pe diferite calculatoare.

Caracteristici produs


⦁ Razer™ Green Mechanical Switches proiectate pentru gaming
⦁ Durată de viață a tastelor de până la 80 de milioane de acționări
⦁ Tehnologie de iluminare Razer Chroma™ cu 16,8 milioane de nuanțe personalizabile
⦁ Memorie hibrid încorporată, cu tehnologie de stocare în cloud – până la cinci profiluri
⦁ Compatibil Razer Synapse 3
⦁ Opțiuni de administrare a cablurilor
⦁ N-key roll-over cu anti-ghosting integrat
⦁ Taste complet programabile cu înregistrare de comenzi macro în timp real
⦁ Mod de gaming
⦁ 1000 Hz Ultrapolling
⦁ Tehnologie Instant Trigger
Prețul este de 129.99 Euro

RAZER KRAKEN

Noile căști Razer Kraken sunt succesorul deosebit de popularului model Kraken Pro V2. Împrumutând design-ul și componentele care stau la baza modelului vârf de gamă, Kraken Tournament Edition, noile Kraken încorporează difuzoare de 50 mm, pentru a oferi un sunet curat și puternic. Microfonul retractabil a fost îmbunătățit pentru a filtra și mai bine zgomotul de fundal, asigurând astfel cea mai bună comunicare între membrii echipei.

Confortul este garantat chiar și în cazul sesiunilor de joc extinse, grație bandei capitonate și gelului cu efect răcoritor. Mai mult, cupele sunt confecționate dintr-un material textil care asigură disiparea eficientă a transpirației și permite pielii să respire, în timp ce stratul de gel cu efect răcoritor găzduiește canale ascunse pentru a le oferi maximum de confort și celor care poartă ochelari.

Controlul volumului și butonul de mute au fost amplasate pe cablul căștilor, pentru un acces rapid și ușor, a treia generație de Razer Kraken devenind astfel cele mai versatile căști din oferta Razer, fiind compatibile cu mai multe platforme.
Noile căști Kraken sunt disponibile și în ediția Quartz Pink, în timp ce versiunea Razer Kraken for Console, aduce accente și iluminare albastră design-ului negru, clasic.

Caracteristici produs

La prima vedere
⦁ Difuzoare de 50 mm
⦁ Cupe cu gel cu efect răcoritor
⦁ Microfon unidirecțional retractabil
⦁ Cadru de aluminiu ranforsat
⦁ Bandă capitonată extra lată
⦁ Compatibilitate cu mai multe platforme

Căști
⦁ Frecvență de răspuns: 12 Hz – 28 kHz
⦁ Impedanță: 32 Ω @ 1 kHz
⦁ Senzitivitate (@1 kHz): 109 dB
⦁ Putere nominală: 30 mW (Max)
⦁ Difuzoare: 50 mm, cu magneți Neodymium
⦁ Diametrul cupelor: 54 mm x 65 mm
⦁ Tip conexiune: Analog 3.5 mm
⦁ Lungimea cablului: 1.3 m
⦁ Greutate aproximativă: 322 g
⦁ Cupe care acoperă în întregime urechea, cu inserție de gel cu efect de răcire pentru un confort prelungit

Microfon
⦁ Frecvență de răspuns: 100 Hz – 10 kHz
⦁ Rată semnal/zgomot: > 60 dB
⦁ Senzitivitate (@1 kHz): -45 ± 3 dB
⦁ Model direcțional: Boom unidirecțional ECM
Control pe cablu
⦁ Rotiță analog de control al volumului
⦁ Buton de mute pentru microfon

Utilizare audio
⦁ Utilizare audio: Cu dispozitive echipate cu mufă jack de 3.5 mm
⦁ Utilizare audio + microfon: Cu dispozitive echipate cu mufă jack combinată de 3.5 mm pentru căști și microfon
⦁ Utilizare audio + microfon cu adaptorul splitter: Cu dispozitive echipate cu mufe jack 3.5 mm separate, una pentru căști și una pentru microfon

Prețul este de 79.99 Euro.

RAZER BASILISK ESSENTIAL

Noul Razer Basilisk Essential rămâne fidel design-ului ergonomic adaptat folosirii cu mâna dreaptă, abordat și de modelul original Razer Basilisk. Mouse-ul include șapte butoane programabile bazate pe switch-urile mecanice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, ce au o durată de viață de până la 20 de milioane de acționări.

Butonul multifuncțional dispus în zona degetului mare, o caracteristică aparte și premiată a mouse-ului Basilisk, poate lua orice funcție dorită de gamer: o schimbare temporară de DPI în momentele de sniping, o scurtătură către o armă sau vrajă, facilitarea conversațiilor push-to-talk, sau funcții Press and Hold pentru sprint, healing sau crouching.

Noul mouse Razer Basilisk Essential are la bază un senzor optic cu o rezoluție de 6400 DPI și încorporează și tehnologia Razer Chroma care le permite utilizatorilor să aleagă din 16,8 milioane de culori, personalizabile prin intermediul aplicației Razer Synapse 3.

Caracteristici produs


⦁ Senzor optic cu rezoluție nativă de 6.400 DPI
⦁ Accelerație de până la 220 țoli pe secundă (IPS) / 30 G
⦁ 7 butoane Hyperesponse, programabile în mod individual
⦁ Razer™ Mechanical Mouse Switches
⦁ Rotiță scroll tactilă, proiectată pentru gaming
⦁ Design ergonomic pentru dreptaci, cu zone laterale cauciucate pentru aderență superioară
⦁ Ultrapolling 1.000 Hz
⦁ Iluminare Razer Chroma™ cu 16,8 milioane de culori disponibile
⦁ Compatibil Razer Synapse 3
⦁ Dimensiuni aproximative: 124 mm (Lungime) X 75 mm (Lățime) X 43 mm (Înălțime)
⦁ Greutate aproximativă: 95 g (fără cablu)


Prețul este de 49,99 Euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.