SteelSeries a anunțat zilele acestea două noi lansări de mouse-uri din seria Rival: Rival 650 și Rival 710. Ehtisham Rabbani, CEO-ul SteelSeries, afirmă că prin acestea două au revoluționat scena de mouse-uri de gaming wireless.

SteelSeries Rival 650

Rival 650 Wireless

SteelSeries Rival 650Deși nu pare să aibă nimic special din punct de vedere vizual, Rival 650 se deosebește de celelalte mouse-uri wireless prin noul senzor. Introducând TrueMove3+, sistemul de senzori dual, mouse-ul se dovedește a fi la urmatoarea treaptă față de competiție. Pe lângă asta, Rival 650 este și primul mouse ce folosește fast charging, ceea ce înseamnă că o încărcare de 5 minute (cât vă întindeți picioarele după un meci greu de Dota 2 sau PUBG) va fi suficientă pentru următoarele 3 ore de joc.

SteelSeries Rival 600

Rival 710

Rival 700 a fost introdus drept primul mouse modular de gaming, având display OLED și alerte tactile. Anul acesta, Rival 710 este aici pentru a construi pe monumentul acestuia. Pe lângă alerte si display, Rival 710 are și senzorul TrueMove3 și o rezistență la 60 de milioane de click-uri. Deoarece și acesta conține alertele tactile, jucătorii își pot crea propriile ritmuri de vibrație.

SteelSeries Rival 710

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.