Seiren Emote este primul microfon de calitate profesională pentru streaming realizat de Razer. Acesta include un display de emoticoane si le sincronizează cu reacțiile audienței de pe stream, permițând creatorilor de conținut să interacționeze într-un mod revoluționar cu publicul lor.

Construirea de noi legături cu membrii comunității

Seiren Emote încorporează primul ecran LED pe 8 biți pentru redarea de emoticoane, bazat pe tehnologia Razer Emote Engine. Această tehnologie redă sub forma de emoticoane diferitele acțiuni întreprinse de publicul de pe stream, inclusiv alertele, mesajele din chat, alăturarea de noi followeri, donațiile primite și multe altele. Mai mult, creatorii de conținut se pot exprima liber, pe lângă sutele de emoticoane prestabilite aceștia având posibilitatea de a concepe și adăuga propriile creații.

Animated GIF - Find & Share on GIPHY

“Creatorii de conținut aflați la început de drum se află mereu în căutarea de noi metode de a interacționa cu fanii lor și pentru a crește, devenind la fel de faimoși ca idolii lor,” a declarat Alvin Cheung, Senior Vice President al diviziei de periferice din cadrul Razer. “Cu Razer Seiren Emote, oferim o nouă astfel de modalitate de interacțiune creativă și distractivă pentru streameri și pentru fanii lor.”

Personalizează mesajele prin Streamer Companion App

În momentul lansării, utilizatorii Seiren Emote vor putea alege din peste 100 de emoticoane statice și dinamice, dar vor putea folosi și propriile animații sau imagini de 8 biți prin intermediul funcției de editare încorporată în Razer Streamer Companion App.

Aplicația Razer Streamer Companion App permite folosirea de emoticoane interactive pe ecranul de 8×8 pixeli încorporat în Seiren Emote. Pe lângă funcția de editare, aplicația oferă spațiu pentru salvarea creațiilor și control asupra felului în care emoticoanele sunt redate pe baza reacțiilor de pe stream. Utilizatorii pot alege liber asocierea emoticoanelor cu diferite acțiuni.

Microfonul Seiren Emote și aplicația Streamer Companion App oferă libertate completă de personalizare și aduc la viață interacțiunea virtuală, oferind o experiență ce trece dincolo de mesajele din căsuța de chat și widget-urile de pe ecran.

Microfon cu specificații profesionale pentru streamuri profesionale

Streamerii profesioniști au nevoie de un microfon care transmite un sunet cât mai curat. Seiren Emote folosește un model hipercardioid de captare a sunetului, care înregistrează și cele mai discrete nuanțe ale vocii, în același timp eliminând orice zgomot de fundal deranjant. Modelul hipercardioid de captare a sunetului este un model cu un unghi mai mic, mai concentrat de captare față de modelul cardioid uzual, ceea ce reduce considerabil posibilitatea captării zgomotelor de fundal, acestea fiind respinse.

Intensitatea acțiunii din jocurile video duce de multe ori și la manifestări necontrolate, care pot provoca anumite accidente. Pentru a reduce cât mai mult interferența cauzată de zgomote nedorite, Seiren Emote include un stand ce absoarbe șocurile resimțite pe suprafața biroului.

Suportul lui Seiren Emote are de asemenea un element interschimbabil de reglare a înălțimii, ceea ce îi oferă streamerului posibilitatea de a îl poziționa în cea mai bună poziție pentru ca emoticoanele afișate să fie vizibile pe stream.

Caracteristici

  • Afișaj de Emoticoane pe 8 biți de tip grilă 8 x 8 RGB LED capabil să redea sute de emoticoane direct pe microfon
  • Emoticoane ce reacționează la evenimentele de pe stream sub o formă personalizabilă
  • Microfon cu condensator și model de captare hipercardioid –pentru un streaming de calitate profesională
  • Streamer Companion App compatibilă cu Twitch, Streamlabs, XSplit și Mixer
  • Stand cu rezistență la șocuri –pentru a reduce efectul vibrațiilor
  • Element interschimbabil pe stand pentru reglarea înălțimii
  • Plug and Play pentru o utilizare deosebit de simplă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.