Termeni și Condiţii

Termeni și Condiţii de utilizare pentru site-ul (”website-ul”, ”serviciul”, ”furnizorul”) eSports Media.

Bine aţi venit pe site-ul eSports Media. Înainte de a accesa site-ul https://www.esportsmedia.ro (”website-ul”, ”serviciul”, ”furnizorul”) vă rugăm să citiți, cu atenție, și să luați la cunoștință Termenii și Condițiile impuse de Echipa eSports Media (”noi”, ”înșine”). Acești Termeni și Condiții pun bazele legale între eSports Media ( ”noi”, ”înșine”) și dumneavoastră (”utilizatorul”, ”user-ul”, ”membrul”), în care veți naviga și opera pe site-ul https://www.esportsmedia.ro.

Prin accesarea și utilizarea site-ului https://www.esportsmedia.ro sub orice formă/în orice fel, incluzând dar nefiind limitat de vizitarea, navigarea sau încărcarea de conținut (poze, clipuri video, materiale editoriale, link-uri ș.a.m.d.), sunteți de acord cu Termenii și Condițiile impuse în paragrafele următoare.

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

Conținutul de pe eSports Media se prezintă ”as is” (așa cum este). eSports Media nu garantează și nu răspunde, direct sau indirect, prin urmare ne sustragem de la orice obligație, fără a fi limitați în vreun fel față de garanții implicite sau condiții de vânzare, condiționarea pentru un anume scop/categorie sau nerespectarea drepturilor de autor sau alte abuzuri și încălcări ale drepturilor.

Totodată, eSports Media nu garantează sau nu reprezintă în vreun fel niciun aspect care ține de acuratețea, exactitatea sau încrederea oferită de alte materiale și servicii care trimit către eSports Media sau care nu sunt reprezentative pentru site-ul nostru.

DREPTURI PRIVIND PROPIETATEA INTELECTUALĂ

Site-ul și conținutul său original, serviciile și funcțiile sunt deținute în mod exclusiv și singular de către eSports Media și sunt protejate de drepturile internaționale referitoare la patent și drepturi de autor, cât și alte drepturi de proprietate și legi aferente.

Permisiunea de utilizare a materialelor care se regăsesc pe acest Site (informații sau software) este oferită, în mod exclusiv, în scop non-comercial. Astfel, eSports Media oferă dreptul la licență NON-COMERCIALĂ, dar nu transferării/cedării/obținerii unui titlu/drept. Astfel, sub licență proprie este interzisă:

 • modificarea sau copierea materialelor;
 • utilizarea materialelor care se regăsesc pe acest site, în scop comercial, fără permisiunea redactată în scris, a noastră (echipa eSports Media);
 • încercarea de decompilare, modificare sau orice formă de interferență cu orice formă de software care se regăsește pe acest Site;
 • transferul materialelor către o altă persoană fizică sau juridică sau copierea materialului pe un alt server (prin orice metodă cunoscută).

Drepturile asupra licenței oferite de eSports Media pot fi anulate în mod automat și concomitent cu momentul în care oricare dintre condițiile enunțate anterior sunt încălcate. În momentul anulării, orice material sustras de pe Site-ul nostru trebuie distrus, fără încercarea de replicare sau distribuire, indiferent de formatul în care se află.

TERMINAREA & CONDUITA INTERZISĂ

eSports Media își rezervă dreptul de a vă interzice accesul fără a va aduce la cunoștință anterior sau fără a specifica cauza rezultantă, fapt ce va duce la distrugerea ireversibilă a tuturor informațiilor care vă sunt asociate. Materialul ale căror drepturi, incluzând, dar fără a fi limitate la acestea, de autor și intelectuale și exonerarea de răspundere asupra garanției.
Totodată, Echipa eSports Media are dreptul (fără a fi obligată în orice fel sau formă) să monitorizeze, refuze, distrugă sau să șteargă, pentru orice motiv sau niciunul, orice fel de conținut care încalcă Termenii și Condițiile impuse de eSports Media sau sunt de natură discutabilă. Următorul comportament, enumerat mai jos, este strict interzis și dacă se ragăsește în utilizarea serviciilor și conținutului oferite de eSports Media, ne rezervăm dreptul de a acționa asupra sa conform propriilor reglementări:

 • Limbaj vulgar, obscen, rasist, abusiv, care incită la ură sau discriminare de rasă, religie sau orientare;
 • Limbaj de natură politică;
 • Divulgarea informațiilor sensibile sau private asupra cărora nu aveți drepturi directe sau conținut sensibil al cărui proprietar nu sunteți și nu aveți drept de distribuție in spatiul public:
  • numere de telefon, adrese sau informații de contact sau de idetificare cu caracter privat;
  • conținut protejat de drepturi de autor sau secretizat;
 • Conținut care este off-topic sau este irelevant pentru comunitatea noastra și interesele aferente ei;
 • Folosirea serviciilor oferite, sub orice formă, în orice alt fel decât cel propus și pentru care au fost concepute;
 • Materialul cu scop publicitar sau promovarea de produse, material sau conținut care aparține unui grup terțiar, fără permisiunea anterioară, explicită și confirmată a Echipei eSports Media;
 • Conținut sau link-uri cu conținut/material periculos sau dăunător precum: viruși, trojan, bucle infinite, bombe de logică sau orice fel de material similar care poate crea pagube, sub orice formă, asupra sistemului altui utilizator al acestui Site;
 • Duplicarea materialelor sau repetarea excesivă sub orice forma a unei acțiuni (”spam”);
 • Conținut menit să impersoneze altă persoană sau identitate în orice fel;
 • Conținut care încalcă legile în vigoare, legile Statului Român, la momentul respectiv;
 • Conținut sau comportament care interferează cu posibilitatea de a accesa și utiliza serviciile oferite de eSports Media;
 • Evaziunea oricărei forme de moderare și monitorizare, precum banările sau nerespectarea direcțiilor oferite de utilizatorii care se ocupă cu moderarea site-ului și forumului nostru;
 • Utilizarea serviciilor de tip proxy sau a oricăror alte servicii menite să ascundă adresa personală de IP și identitatea dumneavoastră.

CONȚINUTUL ÎNCĂRCAT DE UTILIZATORI

Materialele încărcate de utilizatorii eSports Media pot conține erori tehnice, tipografice sau de conținut media. eSports Media nu este responsabilă pentru acuratețea, corectitudinea sau funcționalitatea acestor materiale. Ne rezervăm dreptul de a aduce modificări, fără a vă notifica în prealabil, asupra conținutului încărcat pe site-ul nostru. eSports Media nu se angajează în a aduce la zi aceste materiale.

POLITICA DESPRE PREMII

Toate regulile jos-menționate se aplică tuturor concurenților din cadrul turneelor EsportsMedia și nu sunt negociabile.

Reguli generale

  1. Recipientul premiul îl reprezintă invidivul/persoana care a jucat în cadrul evenimentului (asociat unui bancar) sau compania/asociția/organizația non-profit din care face parte (asociată unui invoice).
  2. Câștigătorul sau câștigătorii trebuie să se prezinte la:
   • Ceremonia de premiere.
   • Interviuri media și ședințele foto aferente.

Revendicarea premiilor

 1. Premiile trebuie să fie revendicate în maximum 60 de zile după ce s-a încheiat evenimentul. După 30 de zile, premiile nerevendicate vor fi considerate abandonate de câtre câștigători.
 2. Premiile în bani vor fi plătite în intervalul de 60 de zile din momentul în care am primit informațiile necesare plății, detaliate mai jos.
 3. Persoanele private vor primii banii de premiu în contul bancar personal, din care se va sustrage, în mod automat, o taxă de 16%, în concordanță cu art. 77 din Codul Fiscal Român.
 4. Nu se va deduce nicio taxă dacă premiul este sub 600 RON, în concordanță cu art. 77 din Codul Fiscal Român.
 5. Nu se va deduce nicio taxă dacă echipa câștigătoare face parte dintr-o companie care poate emite un invoice cu un numar de TVA european.

Datele necesare pentru a intra in posesia premiilor

Pentru a intra în posesia premiilor, prin intermediul contului bancar, jucătorii trebuie să trimită următoarele date la adresa: [email protected]

 • O fotocopie a pașaportului, buletinului sau al unui alt act de identitate.
 • Numele băncii cu care operează.
 • IBAN-ul și codul SWIFT/BIC al contului bancar.
 • Moneda sau monezile acceptate de respectivul cont bancar.

Companiile/asociațiile/organizațiile non-profit trebuie să contacteze organizatorii prin e-mail — [email protected] — pentru detaliile invoice-ului.

LINK-URI EXTERNE SAU CĂTRE ALTE SITE-URI

Site-ul nostru poate conține link-uri sau adrese către alte site-uri, care nu sunt deținute sau controlate de eSports Media.
eSports Media nu are niciun control asupra acestor site-uri și implicit nu își asumă răspunderea pentru conținutul, reglementările și serviciile oferite de către oricare alt site terțiar. Vă sfătuim să citiți cu atenție Termenii și Condițiile impuse de aceste site-uri terțiare în momentul accesării lor.

EMAILURI ȘI NEWSLETTER

Adresele de email înregistrate și utilizate de site-ul https://www.esportsmedia.ro pot fi folosite pentru a trimite noutăți și informații.

POLITICA DESPRE COOKIES

eSports Media utilizează cookies pentru o mai bună navigare a site-ului. Continuarea utilizării site-ului reprezintă acceptul dumneavoastră în această privință.

Pentru mai multe detalii dați click aici.

MODIFICĂRI ADUSE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

eSports Media își rezervă dreptul de a modifica, oricând și fără a va notifica în prealabil sau după ce se implementează modificările, Termenii și Condițiile enunțate mai sus. Noile versiuni vor fi încărcate, înlocuindu-le pe cele vechi, imediat ce sunt disponibile pentru public. Vă sugerăm să revizuiți Termenii și Condițiile impuse de eSports Media în mod periodic, pentru a fi la curent cu schimbările ce apar. Utilizând serviciile oferite de eSports Media, înainte și după modificarea Termenilor și Condițiilor, reprezintă acordul dumneavostră.
În cazul în care nu sunteți de acord cu modificările aduse acestei secțiuni, opriți orice fel de utilizare a serviciilor oferite de eSports Media, incluzând, dar nefiind limitată la: accesarea și vizualizarea site-ului și a conținutului, accesarea și vizualizarea Forumului eSports Media.

CONTACT

Pentru întrebări și nelămuriri legate de Termenii și Condițiile impuse de eSports Media, ne puteți contacta la adresa: [email protected]