În urma unui stream pe Twitch de aproximativ o zi întreagă, Bethesda, compania de la care am primit jocurile Doom, Dishonored, Wolfenstein, The Evil Within și una dintre cele mai faimoase, seria The Elder Scrolls, anunță un nou joc: Fallout 76.

Fallout 76

Teaser Trailer

După ce al cincilea joc din seria Fallout a apărut acum 3 ani, în 2015, Bethesda tocmai a lansat un teaser trailer pentru noul joc din aceeași serie. Să analizăm împreună videoclipul pentru a vedea ce ne așteaptă.

Videoclipul începe cu radioul de la Pip-Boy în prim plan și cu melodia „I don’t want to set the world on fire”. Apoi ea este întreruptă de „Take me home, country roads”, care începe în fundal. Un zoom-out ne arată întregul Pip-Boy și vedem data: 27 octombrie 2102 (26 de ani după căderea bombelor nucleare).

Următorul zoom-out ne plasează într-o cameră cu un pat pe care se află un echipament Vault-Tec, un rucsac și o pălărie ce seamănă puțin cu pălăria lui The Mysterious Stranger (fanii jocurilor Fallout o să recunoască imediat numele lui).

Puțin mai târziu observăm, pe televizor, ceremonia de deschidere a Vaultului 76, în care locuitorilor acesteia le este spus că ei vor fi responsabili de reconstruire. Mai multe trofee și un terminal pe care este trecut mesajul „You are Invited!” („Sunteți invitat!”) ne sunt prezentate, între timp. Toate acestea se află în interiorul Vaultului. Tot acum aflăm și faptul că, în acea dată, era „Reclamation Day”, de fapt, iar întreaga clădire pare părăsită.

Trailerul se încheie cu vocea celui de pe televizor spunând: „In Vault 76 our future begins!” („În Vault-ul 76 viitorul nostru începe”).

Ce știm despre Vault 76?

Vault 76 este menționat într-un terminal Vault-Tec din The Citadel ca având 500 de ocupanți. Acesta era un Vault de control și era folosit pentru a observa diferențele dintre cei pe care se făceau experimente și cei care erau lăsați în pace.

Acesta mai este amintit și în prologul din Fallout 4, de către un prezentator de știri; el menționează că acest Vault a fost pornit în anul 2076.

Oricum, vom afla, cu siguranță, mai multe despre noul joc la E3. Vom fi cu ochii pe Bethesda!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.