„David, can you ever forgive me?” („David, o să mă poți ierta vreodată?”). Așa se termină trailerul celui mai nou thriller psihologic venit din România, Gray Dawn. Primul joc ambițios al companiei Interactive Stone din Iași a fost scos aseară la vânzare pe Steam. Este un joc care se laudă cu modul în care leagă câmpii influențate puternic de cultura Europei de Est (în special România), cu lungi și strâmte coridoare pregătite să te țină în suspans. Vă invit să urmărim împreună trailerul:

Povestea

Vom sări, momentan, peste amalgamul de detalii despre joc, deoarece vă recomandăm să-l luați și să îl jucați. Povestea sună așa: este Ajunul Crăciunului, în anul 1910. Esti un preot catolic, suspectat de uciderea unui băiat de altar. Băiatul părea să fie foarte bolnav, făcând lucruri supranaturale, așa că ai încercat să îl exorcizezi, dar nu ai reușit. Băiatul a sărit de la fereastră, iar corpul său nu a mai fost de găsit. Vinovat sau nu, ești acum prins în mijlocul a multor evenimente de natură demonică, dar și divină, singurul scop fiind găsirea băiatului și dovedirea propriei inocențe.

Screenshot-uri și încă un videoclip

Gray Dawn arată uimitor, ținând cont că a fost făcut de o echipă de 3 oameni. Iată câteva imagini, din cadrul jocului.

Gray Dawn Câmpie Gray Dawn Ninsoare Gray Dawn Altar Gray Dawn Pădure

Pe lângă aceste capturi, urmăriți și acest videoclip care nouă ne-a făcut pielea de găină, într-un mod pozitiv, evident.

Vom veni cu mai multe vești legate de acest joc într-un viitor review. Până atunci, bucurați-vă de el și spuneți-ne: #WhatHauntsYourSoul?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.