Sâmbătă, 24 noiembrie, va așteptăm începând cu orele 15:30 la IDM Club în București cu două concursuri de gaming atât pentru fanii PlayStation, cat și pentru cei care prefera modul Battle Royale. Cheamă-ți prietenii și vino alături de noi sa testam noul Battlefield V sau sa ne întrecem într-o lupta pentru cucerirea Tilted Towers. La final, ai sansa de a pleca acasă cu un PlayStation 4 Pro sau periferice de gaming oferite de sponsorii noștri eMAG și Trust Gaming.

Battlefield V @ PS4

Lansare Battlefield 5

6 console PlayStation 4 si 6 televizoare imense va așteaptă începând cu ora 16 sa testați Battelfield V. La final, jucătorul care se dovedește a fi cel mai îndemânatic când vine vorba de controllere va pleca acasă cu un PlayStation 4 Pro. De asemenea, veți putea câștiga și licențe pentru Battlefield 5 si alte premii surpriza.

Cei prezenți vor avea la dispoziție tot conținutul extra dedicat edițiilor Delux. In plus, aceștia vor putea juca toate modurile disponibile in momentul lansării.

Pentru a putea determina câștigătorii vom lua in considerare punctajul total obținut in modul conquest.Lansare Battlefield V

Fortnite @ PC

Avem, din nou, plăcerea de a fi primii din România care au ocazia să organizeze un turneu competitiv LAN  de Fortnite aprobat de EPIC GAMES.

Serii de 32 de jucători prezenți la IDM Club, alături de alți 60 de romani din mediul online, se vor înfrunta într-o lupta colosală „pe viata și pe moarte”. Pe de o parte, cei mai buni jucători de la evenimentul LAN vor fi răsplătiți cu produse marca Trust Gaming. Pe de alta parte, jucătorul cel mai bun care a ales sa joace de acasă va fi premiat cu un voucher eMAG.

FORTNITE v2-min

Pentru ca evenimentul sa se desfășoare în cele mai bune condiții, in funcție de numărul celor înscriși, se vor organiza serii distincte de meciuri pe servere private. Jucătorii din fiecare serie vor fi punctați și premiați independent de celelalte serii.

In funcție de numărul total de jucători prezenți la turneul LAN, o serie va avea 2 sau 3 meciuri, iar printre premiile pe care le puteți câștiga se numără tastatura mecanica CADA sau căștile RGB GXT 410 Rune

Meciurile de Fortnite vor fi comentate de unii dintre cei mai iubiți streameri români, precum zaSami sau Zuarim.

Parteneri media:

Fortnite romania

22 COMENTARII

  1. Salut,am facut un formular de pe o adresa de email de outlook ieri in jurul orei 18:00. Nu stiu daca este vreun fel de problema ca am facut de pe outlook. Am mai trimis un formular acum cu o adresa de gmail. Sper sa fiu acceptat , am 640 de winuri si astept de mult un eveniment de genul :^)

  2. Am facut o cerere de inscriere aseara si nu stiu daca am fost acceptat ca nu am primit nici un email si acum scrie la uptade ca au au fost acceptati toti care au facut formularul

    • Verifica si in SPAM. Poate nu ti-ai scris adresa de email corect? Au fost cateva astfel de cazuri 🙂
      In orice caz, esti inscris pentru ONLINE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.