Pe parcusul întregii zile de sâmbătă, IDM Club a răsunat de sunetele entuziasmate ale spectatorilor care și-au susținut atât prietenii, cât și adversarii în cadrul competiției Spring Championship 2018.

Evenimentul a debutat cu turneul invitational de League of Legends, unde ultimele patru echipe s-au înfruntat pentru premiile puse la bătaie.

Cu patru echipe rămase în competiție și finala la o aruncătură de băț distanță, mare premiul a părut mai aproape ca niciodată.

Marea finală a adus față-în-față echipele Unknown Gaming și Pescărușii Gaming, iar după ce s-a așezat praful, Unknown Gaming a fost declarată campioana Spring Championship 2018, cu scorul de 2-0.

Chiar dacă Pescărușii Gaming a terminat pe locul al doilea, echipa a avut un parcurs impresionant de-a lungul competiției.

esports-media Championship 2018

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Schimburile de focuri de pe Erangel și Miramar i-au ținut cu sufletul la gură pe spectatori și jucători, de asemenea, în timpul competiției pe echipe de PlayerUnknown’s Battlegrounds.

A fost un turneu al supraviețuitorilor, după ce jucători precum paradoxL, Shaquuille și sheloD au au rămas singuri împotriva tuturor, în ultimul cerc din fiecare meci.

De departe, highlightul acestei competiții a fost victoria lui Shaquuille, în cel de-al doilea joc al seriei. Ultimul cerc l-a plasat pe singurul jucător în viață, de la Devorion, în ținta celor de la IDM eSports, care aveau atât avantajul numeric, dar și pe cel oferit de culmile care vegheaua zona Water Treatment.

După ce toate meciurile s-au încheiat și s-au adunat punctele, IDM eSports s-a clasat pe prima poziție în clasament și a fost desemnată campioana acestei ediții, la categoria squad.

Tekken 7

Marea finală de Tekken 7 a avut doi jucători de renume de pe scena de fightere din România, dar și din afară; vorbim despre Bodoni „UltimateStarLion” Alexandru și despre medaliatul cu bronz la IeSF 2017, la Tekken, Prodan „Predator” Alexandre.

Tekken 7 finalsMeciurile au mers, în cea mai mare parte, în favoarea lui Alexandre care și-a pironit, în mod repetat, oponentul în colțurile hărții. Cu moveseturile greu de depistat ale lui Dragunov, Predator nu i-a acordat aproape niciun moment de respiro lui Bodoni.
Totuși, UltimateStarLion nu s-a lăsat învins atât ușor, determinare care i-a adus mici victorii în timpul meciurilor; printre care una la aproape 2-3 pixeli din bara de viață, spre surpriza spectatorilor, dar și a comentatorilor.

Grand Finalul s-a încheiat cu scorul de 3-0 pentru Prodan Alexandre și este, acum, campionul primei competiții de Tekken 7, de la Spring Championship 2018.

Dragon Ball Fighter Z

Spring Championship 2018 s-a încheiat cu o dublă-finală explozivă de Dragon Ball FighterZ, confruntarea care i-a purtat pe finaliștii Oanta Iulian și Raduinea Mihai prin două serii Best-of-3.

Prima rundă a părut mult mai echilibrată, cu ambii jucători având aceeași șansă de a ieși victorioși din egalul de 2 la 2.

În schimb, ce a de a doua rundă, a aparținut în totalitate lui Raduinea care și-a învins azvârlit, strivit și nimicit oponentul meci după meci.

Astfel, Mihai Raduinea a ajuns primul campion Spring Championship de Dragon Ball FighterZ, cu scorul cumulat de 5-2.

DBFZ finals

Asta a fost tot pentru prima ediție a acestei competiții și sperăm că atât spectatorii, cât și cei prezenți la IDM Club s-au simțit pe atât de bine pe cât ne-am simțit și noi jucându-ne și bucurându-ne alături de voi.

Chiar dacă Spring Championship 2018 s-a încheiat, vom continua să vă aducem poze și interviuri de la fața locului, în zilele ce urmează. Rămâneți cu ochii pe site!

Pozele sunt disponibile pe pagina noastră de Facebook, în timp ce toate meciurile din turneu pot fi urmărite atât pe Twitch, cât și pe YouTube!

Evenimentul Spring Championship 2018 a fost sponsorizat de: eMAG, Trust Gaming, Bandai Namco Entertainment si FSP Romania.

Publié par Esports Media sur dimanche 25 février 2018

Până data viitoare, Good Luck & Have Fun!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.