În anii trecuți am avut plăcerea să organizăm multiple evenimente sub numele de Dota2România. Printre acestea, Romanian Dota Pro League (S 1-3) și Hall of Fame au avut cel mai mare impact în comunitate. Astăzi, avem plăcerea de a anunța o ligă — Romanian Dota HUB, care îmbină cele mai de succes elemente ale turneelor din trecut, dedicat atât jucătorilor casual, cât și celor interesați de performanță sau celor care sunt în căutare de adversari puternici.

Partea cea mai bună? Nu ai nevoie de o echipă pentru a participa.

Dota League

Meciuri de calitate înaltă, într-o manieră organizată

Romanian Dota Hub are două divizii: liga de amatori și liga profesionistă. Cea dintâi este deschisă tuturor jucătorilor din România. Pentru înscriere aveți nevoie de un cont FACEIT, care se poate obține gratuit AICI. Înscrierile în divizia de amatori se fac la HUB-ul Romanian Dota.

Pentru jucătorii cu cel puțin 5000 MMR avem pregătită o divizie speciala, divizia PRO. Aceasta va fi anunțata in curând, însa accesul jucătorilor va fi limitat. De asemenea, la finalul fiecărui sezon, primii 5 jucători din clasamentul ligii de amatori vor fi promovați automat în liga profesionistă.

Pana atunci însa, invitam toți jucătorii sa participe la RDH open și împreuna vom putea, astfel, defini parametri optimi pentru RDH Pro.

Desfășurarea meciurilor și sistemul de punctaj

Toate meciurile se vor desfășura în Captain’s Mode. Odată cu înregistrarea a 10 jucători pe HUB-ul FACEIT, sistemul va selecta aleatoriu două persoane care își vor alege coechipierii din restul jucătorilor rămași, în ordinea: 1-2-2-1-1-2-2-1. După stabilirea echipelor acestea vor fi invitate într-un lobby ingame; aici va începe lupta pentru a determina care echipă este mai bună.

La sfârșitul meciurilor, echipele participante vor primi un anumit punctaj, iar cea victorioasă va fi răsplătită cu un număr mai mare de puncte. Jucătorii cu multe meciuri câștigate vor avea un avantaj semnificativ în clasamentul final.

Locul I o sa primească 20.000 FP (puncte FACEIT).

Romanian Dota HUB începe pe 25 septembrie!

Vă așteptăm pe platforma de înscriere, aproape 100 de persoane s-au înscris deja pentru liga de amatori. Meciurile încep mâine. Good luck, have fun!

Inscrie-te

Nu în ultimul rând, vă așteptăm pe serverul de DISCORD Dota2Romania, atât pentru a dezvolta liga cât și pentru a ne juca împreună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.