Dragi cititori, după succesul pe care l-am avut cu evenimentul Winter Championship, din decembrie, ne bucurăm să vă anunțăm că pe data de 24 februarie 2018 vom organiza o nouă competiție. Anul aceasta, prima ediție Spring Championship 2018 va da startul noului sezon de turnee Esports Media și va veni cu noi competiții atât pe PC, cât și pe Playstation 4.

Astfel, în zona calculatoarelor vom avea, de la ora 11:00, un turneu de League of Legends, iar de la ora 17, treizeci și doi de jucători vor lupta pentru supraviețuire în competiția de PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG).

Pe cei care preferă consola îi așteptăm să concureze, la ora 13, în turneul Tekken 7, urmat apoi de nou-lansatul titlu, Dragon Ball FighterZ.

Gaming event

League of Legends

Format

Competiția de League of Legends aduce față în față 4 echipe, care vor concura într-un turneu de tipul single elimination, best-of-three, începând cu primele ore ale zilei. Trei dintre echipe au primit o invitație directă, din partea noastră, pentru semifinalele evenimentului, iar ultima echipa a fost determinată în urma calificărilor online. Echipele sunt:

Predator Esports:
Alex „PRE 7Az” Stancu
Pop „PRE Omul Finn” Andrei
Andrei „PRE Meko” Moldovan
Dincă „PRE Edd Shelby” Eduard
Alex „PRE Gaar Shelby” Brezeanu
IDM eSports:
Vlad „IDM SexInject” Lupu
Tudor „IDM 2dor” Petre
Andrei „IDM Mina Fcking1” Mina
Ivan „IDM Asker” Florin
Ștefan „IDM PuiCuBambus” Butura
Pescărușii furioși:
Wu „Sincool” Kevin
Vlad „Dermister L9” Iliescu
Lupea „Hakujou” Alex
Dumitrescu „Sasaan” Valentin
Ionuț-Augustin „BioptronGamer” Captari
Unknown Gaming:
Laurențiu „RF Coatpustmain” Zidaru
Roșu „Delared” Alexandru
Albu „Vrow” Bogdan
Cosmin „Khantos” Dănilă
Octav „Ang” Crețu

Meciurile vor fi jucate începând cu ora 11:00 și vor fi comentate de Adrian „Maraciuca” Basarabă, pe canalul nostru de Twitch.

Premii

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Format

32 de jucători, grupați în echipe de 4 (SQUAD), apoi în echipe de 2 (DUO) și, în cele din urmă, fiecare pe cont propriu (SOLO) se vor întrece într-o luptă aprigă „pe viață și pe moarte” pentru mult-râvnitul chicken dinner.

Înscrierea este gratuită și se poate face prin completarea acestui formular. În cazul în care numărul echipelor care vor aplica va depăși numărul maxim de locuri, atunci, pentru a putea asigura o competiție echilibrată, ne rezervăm dreptul de-a selecta echipele cu cel mai mare rating (va fi luată în calcul media celor 4 jucători).

Premii

SQUAD

DUO

SOLO

Dragon Ball FitherZ Romania

Tekken 7

Format

Iubitorii jocurilor fighters sunt așteptați la IDM Club pentru a-și arăta skill-ul într-o competiție pe PlayStation 4. Înscrierea este gratuită și maximum 64 de oponenți se vor confrunta într-un bracket double elimination.

Premii

Button DETALII

Dragon Ball FighterZ

Format

Competiția de DBFZ se va desfășura într-un mod similar cu cea de Tekken, unde maximum 64 de concurenți se vor întrece într-un bracket de tipul double-elimination.

Premii

Button DETALII

Nu în ultimul rând, dorim să le muțumim sponsorilor noștri: Trust Gaming, eMAG, FSP și Bandai Namco pentru tot ajutorul în a face această competiție posibilă.

Vă așteptăm sambătă, 24 februarie, de la ora 11 (PC area) respectiv 13 (Console area) la IDM eSports (Splaiul Independenței 319, București 060044)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.