Esports Media are plăcerea și onoarea să vă invite, pe data de 9 decembrie, la evenimentul LAN: Winter Championship! V-am pregătit turnee de: League of Legends, PlayerUnknown’s Battlegrounds, Hearthstone, FIFA și chiar Mortal Kombat!

Winter Championship va avea loc în București, la IDM Club și este organizat în parteneriat cu Societatea Secretă a Iubitorilor de Gamerițe. Mai mult decât atât, spre deosebire de LANParty-urile obișnuite, evenimentul încurajează socializarea între pasionații jocurilor video (și nu numai), motiv pentru care, sâmbătă seară, vă așteptăm la un meeting cu și pentru gamerii de pretutindeni.

ESPORTS

Evenimentul va începe sâmbătă, pe 9 decembrie, la ora 10 dimineața și, timp de peste 12 ore, vă invităm să participați la turnee de esports unde puteți câștiga premii oferite de Trust Gaming. Premiile nu sunt finale, lista urmând sa fie actualizată în zilele următoare.

League of Legends

Competiția de League of Legends aduce față în față 4 echipe care vor concura într-un turneu de tipul single elimination, best-of-three, începând cu primele ore ale zilei. Două dintre echipe au primit o invitație directă din partea noastră pentru semifinalele evenimentului, iar următoarele două au obținut un loc în urma calificărilor online.

Cele două semifinale vor începe la ora 11 și se vor juca în paralel, cel mai aprins meci fiind comentat live, de la IDM Esports, de către Adrian „Maraciuca” Basarabă și Andrei „Tyr” Ursică. În pauze vă invităm să urmăriți atât interviuri cu jucătorii participanți la eveniment, cât și discuții pe diverse subiecte între administratorii turneului și comentatori.

Poți urmări bracketul aici.

Toată lumea câștigă ceva! Așadar, premiile oferite de Trust Gaming vor fi distribuite astfel, locurilor:

 • I: 1500 RON + 5 x tastatură
 • II: 500 RON + 5 x căști
 • III: 5 x mouse
 • IV: 5 x tricou

PlayerUnknown’s Battlegrounds

Esports Media are, de asemena, plăcerea să anunțe pe această cale și parteneriatul cu Bluehole. Astfel, pe data de 9 decembrie se va organiza cel mai mare LAN din România, de până în acest moment, din punctul de vedere al numărului de participanți. Astfel, vom avea 3 concursuri de PUBG. Ele se adresează atât pentru jucătorii profesioniști din România, cât și pentru fanii genului care doresc să-și arate skill-urile într-o luptă aprigă „pe viață și pe moarte” pentru o cină delicioasă cu pui. Nu în ultimul rând, pentru spectatorii care vor veni la meetingul SSIG, dar și pentru cei care nu vor reuși să ajungă până în capitală, vom avea live stream cu meciurile de SQUAD și cu cele de solo.

PUBG SQUAD – 8 echipe

La turneul de squad vor fi 8 echipe a câte 4 membri. Patru dintre acestea vor primi o invitație directă, urmând ca următoarele 4 echipe să treacă prin rundele de calificări. Acestea vor avea loc în zilele de sâmbătă și duminică, pe parcursul a două săptămâni, începând cu weekendul viitor.

Echipa care va supraviețui până la final va fi recompensată cu 4 tastaturi Trust Gaming. Echipa de pe locul secund va primi, desigur, un Crispy Chicken Bucket. 🙂

 • I: 4 x tastatură
 • II: 4 x beer & Crispy Chicken Bucket

PUBG Solo – 32 de jucători

Jucătorii celor 8 echipe vor avea ocazia să-și arate și skill-ul individual într-un concurs de PUBG solo. Gata cu scuzele de genul „echipa m-a dat de gol, eu stăteam foarte bine ascuns în tufișul acela de pe marginea străzii”.

 • I: O tastatură marca Trust Gaming & un tricou oferit de LeTrico
 • II: Un mouse de gaming marca Trust Gaming & un tricou oferit de LeTrico
 • III: Un powerbank & un tricou oferit de LeTrico

PUBG Solo #2 – 32 de jucători

Gamerii prezenți la eveniment vor avea ocazia să se înscrie într-un turneu ad-hoc (pe principiul primul venit-primul servit). Cei mai buni vor fi, de asemenea, premiați cu:

 • I: O tastatură marca Trust Gaming & un tricou oferit de LeTrico
 • II: Un mouse de gaming marca Trust Gaming & un tricou oferit de LeTrico
 • III: Un powerbank & un tricou oferit de LeTrico

Dacă dorești sa-ti rezervi locul din timp, ne poți trimite un email pe adresa [email protected] cu numele tău.

*Băuturile alcoolice vor fi oferite numai după ora 18.00 și numai persoanelor cu vârsta de peste 18 ani. Minorii pot opta pentru băuturi non-alcoolice.

Hearthstone

În urmă cu 8 săptămâni am lansat un proiect „beta” pentru iubitorii jocului de cărți de la Blizzard care-și propune să facă un clasament relevant al jucătorilor români. Considerăm că faza inițială a mers bine și, pe lângă faptul că vom investi mai multe resurse și vom folosi mai multe turnee românești până a genera un clasament relevant, cei mai bine clasați jucători vor fi invitați direct și la evenimentul nostru. Astfel, pentru Hearthstone vom avea 2 competiții:

Competiția pro

8 jucători vor fi direct invitați. Meciurile se vor juca double elimination, standard, conquest, best of 5 și comentariul va fi oferit de Proti & Charzuull. Cei doi finaliști vor pleca acasă cu câte un produs de gaming.

 • 150$
 • Un produs marca Trust Gaming
 • Un produs marca Trust Gaming
 • O bere rece 🙂

Competiția pentru amatori

Aceasta va avea un sistem single elimination, standard, conquest, BO3 cu toți doritorii. Meciurile vor fi jucate de pe dispozitivele mobile personale, iar cel mai bun jucător va fi premiat cu un produs, în timp ce locul doi va fi premiat cu  un tricou oferit de LeTrico.

Înscrierile se vor face direct la IDM, după ora 18.

 • Un produs marca Trust Gaming
 • Un tricou de gamer
 • O bere rece

FIFA

Dacă ești un simplu fan al sportului „rege” sau un jucător înrăit de FIFA, ești așteptat să iei parte la acțiune, pe data de 9 decembrie, în cadrul competiției de FIFA 18. Înscrierile se vor efectua în cadrul mitingului, începând cu ora 21:00. În funcție de numărul de participanți înscriși, această competiție se va desfășura sub forma 1v1. Fie că vii cu partenerul de acasă sau vei parcurge drumul către succes de unul singur, distracția este asigurată!

Locul 1

 • 500 RON voucher de cumpărături la eMAG (zona gaming/console)
 • Rucsac de plaja Trust Gaming
 • Bere Timisoreana

Locul 2

 • Tricou de gamer
 • Bere TimișoreanaButton DETALII

Mortal Kombat

Competiția de Mortal Kombat X este dedicată atât participanților care au avut primul contact cu jocurile de tip fighting pe mașinăriile arcade din copilărie, cât și celor mai tineri, ce caută să demonstreze că stăpânesc, fără probleme, seriile de punch-uri și hit-uri. Înscrierile pentru competiția de Mortal Kombat X se vor efectua, de asemenea, în cadrul meet-ului, de la ora 22:00. Fiecare jucător are mână liberă spre a-și alege luptătorul preferat, așa că… choose your destiny!

Locul 1

 • 500 RON voucher de cumpărături la eMAG (zona gaming/console)
 • Rucsac de plaja Trust Gaming
 • Bere Timisoreana

Locul 2

 • Tricou de gamer
 • Bere Timișoreana

Button DETALII

SSIG Meeting

SSIG este cea mai mare și unită comunitate de gameri din România, iar la mitingurile offline pe care aceștia le fac, de aproape 5 ani, s-au legat zeci de prietenii.

Astfel, în continuarea evenimentului, vom lua parte la un meet SSIG construit după formula binecunoscută: socializare, Timi(șoreana), jocuri și premii. O luptă fair-play merită răsplătită cu o noapte de taclale între gameri și multă distracție.

Nu în ultimul rând, dorim să le mulțumim sponsorilor noștri, fără de care acest eveniment n-ar fi posibil!

  logo

Vă așteptăm!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.